Halep, în fața unei alegeri dureroase: opțiunea Simonei după excluderea de la French Open

0
0
Publicat:

Faptul că Halep (32 de ani, 1.149 WTA) n-a primit wild-card nici la Roma, nici la French Open dovedește că, în următoarele luni, ea va fi obligată să joace la turnee mici.

Simona Halep. FOTO: Arhiva Adevărul
Simona Halep. FOTO: Arhiva Adevărul

Cum se întâmplă acum la Trophee Clarins (WTA 125). După care poate urma o prezență la Rabat Open (19-25 mai). Arabii i-au acordat deja un wild-card Simonei pentru această întrecere de categoria WTA 250. Rămâne de văzut dacă românca va și face deplasarea în Maroc.

Cert e că participarea în astfel de competiții de mâna a doua și a treia e singura șansă a lui Halep de a strânge puncte și de a urca în ierarhia mondială. Vorbim despre un drum infernal și nimeni nu poate spune de acum, dacă „Simo“ va și accepta parcurgerea sa. Mai ales că, deocamdată, problemele medicale au îngreunat revenirea ei în circuit după suspendare.

În plus, Halep a spus, în mod repetat, că vrea să încheie socotelile cu sportul de performanță pe la 32, 33 de ani. Ceea ce înseamnă că retragerea poate deveni o opțiune pentru ea, în cazul în care lucrurile nu vor decurge, așa cum a sperat după verdictul favorabil de la TAS.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite